За нас – Za konete

За нас

Ние вярваме, че всяко животно заслужава възможно най-добрата грижа от стопаните си и здравословни, качествени и безопасни продукти.

Целта на САМ БС ЕООД е да предлага на българския пазар висококачествени и иновативни продукти за грижа за конете, както и да помага за повишаване на културата за тяхното отглеждане и опазване на здравето им.

Партньорите, които сме избрали са:

Laboratoires AUDEVARD

 Laboratoires AUDEVARD е единствената фармацевтична компания, посветена изцяло на благосъстоянието, здравето и представянето на конете.

AUDEVARD предлагат цялостен подход към грижата за вашия кон през целия му живот, за предотвратяване на здравословни проблеми, оптимизиране на благосъстоянието, независимо от възрастта и подпомагане на представянето на състезателните коне.

Ето защо AUDEVARD предоставят много обширна гама от решения, съобразени с всички ситуации, в които вашият кон може да се сблъска: лекарствени продукти (включително обезпаразитяващи), хранителни добавки, грижа за кожата или репеленти за насекоми. Повече от 30 години тяхната взискателност и експертен опит гарантират удовлетворението на собствениците на коне и ветеринарните лекари от продуктите им.

Dermoscent

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA) е първата специализирана лаборатория за дерматологична грижа за животните, която от 20 години разработва широка гама от качествени и ефикасни продукти с активни съставки от 100% естествен произход, Те са внимателно подбрани по отношение на ефикасността им за подобряване на здравето на кожата и красотата на козината. Всички продукти са преминали тестове за ефикасност и безопасност. Със своето лесно приложение те са отлична подкрепа в лечението на някои заболявания и поддържането на здравето на кожата и козината.

Cavalor

Бранда разработва диетични добавки и продукти за грижа за коне с помощта на екип от специалисти. В допълнение, Cavalor се стреми да поддържа своите иновативни продукти с провеждането на фундаментални научни и практически проучвания. Чрез този комбиниран метод на работа през годините Cavalor е натрупал цяло богатство от практически и технически знания, които му позволяват да разработва продукти, които наистина работят. В тази връзка съвсем основателно е и мотото на Cavalor, че:

„Когато резултатът има значение, Вие разчитате на нашите познания“!

Богатият асортимент от продукти на Cavalor отразява нуждите на конната общност и в частност нуждите на отделния кон. Cavalor означава висококачествени продукти, които могат да се използват безопасно и съобразно правилата на FEI /Международната федерация по конни спортове/ и Jockey Club/ Жокей клуб/.

Опитът и познанията на Cavalor са го направили източник на справки за ветеринари и специалисти по коневъдство. Същото важи и за топ ездачите на коне за спорт, които искат техните имена да се свързват с това на Cavalor, като:

  • Jos Lansink (Световен шампион по скачане),
  • Eric Lamaze (Олимпийски шампион по скачане), Anky van Grunsven (Световен и Олимпийски шампион по обяздване)
  • Ann Poels (Световен шампион по „дърпане на юзди“ на Белгийската асоциация за състезания на коне на кратки разстояния), както и много други.

Тези шампиони не само търсят продукти, осигуряващи максимален резултат, но също така и компания, която може да предложи необходимата поддръжка и знания. А при Cavalor те намират и двете!

Дълги години Cavalor предоставя знания и продукти на шампиони от всеки бранш на конните спортове, включително Олимпийски и Световни шампиони. За да станеш шампион се изисква търпение, тренировки и правилна подкрепа. Тази подкрепа те намериха от Cavalor по отношение на храната и грижата за техните коне.

Cavalor е придобил много практически опит благодарение на високите изисквания на подкрепяните шампиони, а след това е направил целият този опит достъпен за своите клиенти.